Supports are subject to the following rules:

  • You can support up to 1 proposals.
  • You must distribute a minimum of 1 supports among different proposals. You have to support 1 more proposals for your supports to be taken into account.

Valkosipulikrutonkeja leiväntähteistä

07/05/2021 09:22  

Kuivahtaneita leiväntähteitä ei koskaan kannata heittää kompostiin, niille löytyy monta käyttötapaa. Tässä oma suosikkini maailman helpoimmasta päästä: 

Valmistusaineet:

Tähdeleivänpaloja kuutioituna – tähän käy niin kuivahtanut ruisleipä kuin vaaleammat leipälajit

Loraus oliiviöljyä

Muutama valkosipulin kynsi (maun mukaan)

Punaista chilipalkoa pieninä paloina (maun mukaan)

Valmistus:

Kuumenna paistinpannun pohjalla ohuesti oliiviöljyä niin, että pannu peittyy.

Purista tai pienennä sekaan valkosipulinkynsiä ja chiliä

Lisää pilkotut tähdeleiväpalat kuumaan rasvaan ja pyörittele hetki puulastalla

Kaada kevyesti pinnalta ruskistuneet krutongit talouspaperilla vuoratun lautasen päälle, näin saat halutessasi ylimääräisen öljyn pois

Nauti hävikkikrutonkeja esimerkiksi salaatin päällä, keiton lisäkkeenä jne.

Tämä resepti vähentää kotien tavallisimpiin hävikkituotteisiin kuuluvaa leipähävikkiä. Edellytyksenä tälle helpolle herkulle on se, ettei leipään ole päässyt syntymään hometta. Pintahometta leipään voi syntyä, mikäli se on hautunut pitkään huoneenlämmössä muovipussissa. Mutta luottaisin aisteihin: homeen kyllä haista ja näkee!

List of Endorsements

4 ääntä
Endorsements count1

Reference: omaidea-PROP-2021-05-60
Version number 1 (of 1) see other versions

Share:

Share link:

Please paste this code in your page:

<script src="https://omaidea.fi/processes/ruokajarjestelma/f/73/proposals/60/embed.js?locale=en"></script>
<noscript><iframe src="https://omaidea.fi/processes/ruokajarjestelma/f/73/proposals/60/embed.html?locale=en" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Report inappropriate content

Is this content inappropriate?

0 comments

Add your comment

Sign in with your account or sign up to add your comment.

Loading comments ...

Please sign in

Forgot your password?