Supports are subject to the following rules:

  • You can support up to 1 proposals.
  • You must distribute a minimum of 1 supports among different proposals. You have to support 1 more proposals for your supports to be taken into account.

Pilaantumis vaarassa olevien ruokien reseptit

12/05/2021 15:41  

Meillä yleensä kasvikset ovat vaarassa pilaantua. Joten meistä on tullut aika hyviä keksimään uusia ruokia, joihin voi viskata kaikki mahdolliset ruoka jämät.

Yksi aika helppo resepti on uunikasvikset. Siihen voi laittaa melkein mitä tahansa, kunhan se selviää uunissa. Laitetaan uunipellille öljyä, haluamasi kasvikset ja mausteet. Paistetaan uunissa ja syödään dipin kera (näin pääsee jääkaapissa olevasta viilipurkista myös eroon)

Toinen hyvä resepti on kasviskastike. Kastikkeeseen voit laittaa tomaatteja, kesäkurpitsaa tai mitä tahansa kaapissa pilaantuvaa kasvista. Kastikkeen kanssa voi syödä kaapin pohjalle jääneet makaroonit tai riisit. Se on hyvä ja helppo tapa sekoittaa ruuat yhteen.

Yksi lemppari reseptini on kasvislasagne. Siinä lasagne levyjen sijasta ruokaan laitetaan kasviksia, jotka on leikattu siivuiksi. Muista kuitenkin, että kaikki kasvikset eivät lämpene yhtä nopeasti. Jälleen kerran, tähän ruokaan voi laittaa melkeimpä mitä tahansa kasvista. Kunhan vain kerrostat kasvikset kastikkeen kanssa. Voit lisätä juustoa oman maun mukaan.

List of Endorsements

6 ääntä
Endorsements count1

Reference: omaidea-PROP-2021-05-74
Version number 1 (of 1) see other versions

Share:

Share link:

Please paste this code in your page:

<script src="https://omaidea.fi/processes/ruokajarjestelma/f/73/proposals/74/embed.js?locale=en"></script>
<noscript><iframe src="https://omaidea.fi/processes/ruokajarjestelma/f/73/proposals/74/embed.html?locale=en" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Report inappropriate content

Is this content inappropriate?

0 comments

Add your comment

Sign in with your account or sign up to add your comment.

Loading comments ...

Please sign in

Forgot your password?